Prøv vår hjemmelaget FabSer burger!
Lag først FabSer burgerbrød:
Add 1 ts med bakepulver til bakemixen og rør sammen resterende ingredienser(Vann & Olje). Form 130gr runde burgerbrød. Topp med sesamfrø om ønskelig.
(skal du bare lage noen få burgerbrød kan du lage resterende av bakemixen som rundstykker, eller presse flate til pizzabunn)
Stekes på midterste rille varmluft 225 grader i 25 minutter.
Deretter lager du enten veganburger eller storfe burger.
Tips til vegan-burger:
Raspet rødbete, havregryn, egg, hvitløkspurè, umamikrydder, salt & pepper.
Tips til Storfeburger:
Storfekjøttdeig, egg, tacokrydder. lag to små burgere som presses flate ved steking, og add cheddar ost på toppen av begge og deretter leggs de over hverandre som en dobbel ``smashburger``.
Del burgerbrødet i 2 og smør på crémfresh på bunnen, evt (hamburgerdressing) deretter salat, jallapenjos, burger, tomat, rødløk og ketchup i topplokket.
Server med potetbåter og/eller coleslaw.