Sellerirot
- 1 stor sellerirot
- Finskjæres i ca 3mm tykkelse
- Toppes med olje og salt, samt urtemiks
- Stekes i 30 min ca 180 grader
- 2 stk squash ca 3mm tykke skiver, tilsett salt og urtemiks
(Tørk bort vannet som trekkes ut av squashen)
Linsemiks:
- 3 dl linser
- Finnhakk eller foodprossesor
- 3 stk gulrot
- 2 stk rødløk
- 2 stk selleristang
- 1 stk paprika
- 5-6 ss tomatpuré
- 1 liter vann
- 2 ss okebuljong / grønnsaksbuljong
- 1 ss tandoori masala
- 1 ss salt
- 1 ss pepper
- 5 ss provencekrydder
Småputre ca 40 minutter til alt er mørt og vannet er kokt bort
Stek 1 pakke kjøttdeig og tilsett salt og pepper. Bland linsemiks og kjøttdeig sammen.
Ostesaus:
- 400 gram philadelphia
- 3 dl fløte
- 50 gram smør
- 1 ss dijonsennep
- 1 dl vann
- 2 ss malt muskat
- 1 ss salt og pepper
Varmes og røres til den er tykk og fyldig
Sett sammen følgende:
- Linsemiks
- Squash
- Ostesaus
- Sellerirot
- Ostesaus
- Linsemiks
- Revet ost
Stekes i ovnen på 180 grader til osten er gylden.
Dette gir 6 middager for to personer, og kan fryses.
Serveres med FabSer Hvitløks Mini FrøBrød, sidesalat og hjemmelaget Tzatziki🫶🏼
Næringsrik og veldig tasty😋
Kan lett gjøres vegetar ved å droppe kjøttdeig og alternativ buljong