Søndager er til for foodprep og en herlig inspo for ukens Mini Frøbrød.
- Sjalottløk 4 stk
- Paprika 1/2
- Vinaigrette 4 spiseskjeer
- Selleristang 1 stk
- Linser 1 boks økologisk eldorado
- 1 ss Jalapeños
- 6 ss chilliaioli
- 2 ss Ponzosaus
- Sitron 1 båt
- 2 bokser tunfisk i vann (rist godt av vannet)
Hjemmelaget Chilliaioli
- 1 egg
- 2 dl olje
- 1ss eplecider eddik
- 2 ts sennep
- 2 ts chilli / Sriracha
Hjemmelaget Ponzosaus
- 4 ss ingefær
- 1 fedd hvitløk
- 1 stor chilli
- 2 dl soyasaus
- 0,5 dl vann
- 1 ss honning
- Koriander
Hjemmelaget Vinaigrette
- Olivenolje
- Rødvinseddik
- Salt / Pepper
- Sitron
Bon appétit